Algemene voorwaarden en disclaimer

Voorwaarden en Disclaimer Healingcentrum Heelweg

  1. Voor het volgen van de sessies, coachingstrajecten en workshops is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Ben je onder behandeling (geweest) bij een psychiater, psycholoog of andere professionele hulpverlener en is je toestand nog niet geheel stabiel of gebruik je nog medicijnen, geef dit dan aan voordat je een sessie, traject of workshop boekt. Het wil niet zeggen dat Healingcentrum Heelweg niets voor je kan betekenen. Soms is er medeweten/toestemming/overleg nodig met jou en jouw behandelend arts/specialist of huisarts.  Gebruik je overmatig alcohol of drugs dan adviseer ik je geen sessie te boeken voordat dit probleem stabiel/behandeld is.  
  2. Een consult, sessie of workshop kan nooit een medisch advies van een arts of medisch deskundige vervangen. Consulten, sessies of workshops kunnen een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing. Adviezen vanuit de consulten, sessies of workshops zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen.
  3. Healingcentrum Heelweg adviseert je het tijdig zoeken van professionele medische zorg nooit uit te stellen en al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van (online) informatie door Healingcentrum Heelweg verstrekt.
  4. Bij acute medische klachten of psychische problemen en bij het verergeren van klachten of symptomen word je geadviseerd contact op te nemen met je eigen (huis)arts en daarnaast met Healingcentrum Heelweg voor holistische adviezen.
  5. Healingcentrum Heelweg is niet aansprakelijk voor fysieke, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na consulten, sessies, workshops en de heen- of terugreis.
  6. Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan. Wel kan er, tijdens een consult, sessie of workshop, informatie over jouw toekomst doorkomen. Dit betekent niet dat Healingcentrum Heelweg hierop garantie geeft.
  7. Een consult, sessie of workshop heeft enkele uren tot weken de tijd nodig om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in je lichaam of in je geest. Uitwerkingen als bijvoorbeeld: spierpijnen, jeuk, puistjes, moeheid, kou, neerslachtigheid, boosheid, desoriëntatie, en/of een emotioneel verwerkingsproces. Heb je vragen hierover of blijft het te lang duren, neem dan gerust contact met me op.
  8. Indien je een foto meeneemt van een ander, dien je daarvoor vooraf toestemming te vragen aan de persoon op de meegebrachte foto als het gaat om readingsvragen, healing of meedoen aan een workshop. Als het gaat om een thema omtrent jezelf dan hoef je vooraf geen toestemming te vragen.
  9. Je beslist altijd zelf wat je met de informatie uit de consulten, sessies of workshops wilt doen binnen de privésfeer. Wil je de informatie op een andere wijze gebruiken (bijvoorbeeld op een website openbaar maken) dan kan dit alleen met goedvinden van Healingcentrum Heelweg. Je dient hiervoor dus eerst contact met mij op te nemen voor toestemming.
  10. De informatie uit de consulten, sessies, workshops is persoonlijk en wordt door Healingcentrum Heelweg niet aan derden verstrekt. Tenzij in overleg met de cliënt in zijn/haar belang. 

 

copyright © Healingcentrum Heelweg | alle rechten voorbehouden | hennyfokkema@kpnmail.nl